Welkom bij DeVriendenVanBeton!

Wij hebben een ‘hart van beton’ en zijn al jaren specialist in de bemiddeling van personeel in de beton en bouw. Bij DeVriendenVanBeton hebben de consultants dan ook veel affiniteit met de branche doordat zij zelf werkzaam zijn geweest in de beton of al jaren bij ons werken. Wij hebben de markt zien krimpen en nu zien wij deze weer vol op groeien, een geweldige ontwikkeling! Na jaren ervaring in de beton- en bouwbranche gaan de ontwikkelingen ons aan het hart en daarom willen wij graag een steentje bijdragen aan de groei van de markt. Om personeelsvraag en aanbod goed op elkaar te laten aansluiten brengen wij alle belanghebbende in de branche samen op één online platform: DeVriendenVanBeton.

Sluit je GRATIS aan als bedrijf of organisatie

Door het invullen van het onderstaand formulier verbind je je bedrijf aan de betonindustrie en sluit je je gratis en vrijblijvend aan aan Hét vacatureplatform voor de betonindustrie.

Samen zorgen we voor groei!

Wij streven naar een langdurige relatie, zowel met bedrijven als met onze uitzendkrachten. Wij komen regelmatig langs bij onze partners om te kijken hoe het gaat en of er nog zaken zijn waarbij we kunnen ondersteunen. Bij DeVriendenVanBeton weten wij precies wat er op de werkvloer speelt en wat er moet gebeuren. Wij denken graag mee in productieprocessen en ontwikkelingstrajecten.

Wij zien alle bedrijven en uitzendkrachten waar wij mee samenwerken als onze vrienden en samen zorgen we voor een fantastisch groei. Om het personeelstekort op te vullen moeten er meer mensen verbonden worden aan de branche. Bij DeVriendenVanBeton doen we dit onder andere door het imago van de branche te veranderen: niet stoffig maar stoer en niet zwaar maar technisch! Op ons online platform delen wij interessante artikelen, nieuwe vacatures en gave prijsvragen! Zonder er bij stil te staan hebben wij overal en altijd te maken met beton; de huizen waar wij in wonen, de wegen en bruggen waar wij overheen rijden, de gebouwen waar wij in werken en nog veel meer! Al deze bouwprojecten worden door stoere mannen en vrouwen met de meest moderne techniek gemaakt.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en benieuwd naar ons vacatureaanbod? Melde je dan nu hier aan!

of

Zit jouw organisatie te springen om bekwaam personeel en willen jullie sparren over het imago van de betonbranche? Neem dan contact met ons op via het formulier en dan komen wij graag bij jullie langs om te kijken waarin wij jullie kunnen ondersteunen!

Tot snel bij DeVriendenVanBeton !